Loading...

Avui destaquem...

dimarts, 3 de febrer del 2015

Tast de vins amb el celler Clos Pons (05/02/2015)




Voleu saber quins vins tastarem i quins plats ho acompanyaran...













Sisquella 2013 (Garnatxa blanca, Albarinyo i Moscatell d’Alexandria)
-Truita fumada de Tavascan amb ou filat
-Torrada de pa de vidre amb mousse d’escalivada, formatge Eth blanquet i olivada de Cal Senzill

Roc de Foc 2011 (Macabeu)
-Carpaccio de pernil d’ànec amb encenalls de foie
-Risotto de ceps amb llagostins

Jan Petit 2013 (Garnatxa i Syrah)
-Carxofes arrebossades
-Cargols amb salsa

Alges 2011 (Ull de Llebre, Garnatxa i Syrah)
-Gratinat de trumfes
-Cua de bou desossada

Roc Nu 2010 (Ull de Llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon)
-Montadito de daina amb formatge Eth petit, confitura de ceba amb ceps de Cal Senzill en pa de sègol
-Pinya amb torró de gema cremada de l’Aneuenca
-Rebosteria casolana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada